I väntans tider

Idag har jag bekantat mig mer med Äyi och Eagle :D
2 härliga underbara hästar!
 
Idag var dock alla hästarna i stallet trötta och på lite vresigt humör :( Jag har en tjej som hjälper mig med alla hästarna i stallet och hon var bortrest i helgen. Därav känner sig alla lite bortglömda för tillfället...
 
 
Jag har redan nu börjat bära kläder som passar till Halloween! :D Kände mig extremt cool till och med när jag utförde sådana tråkiga sysslor som att fiska!
Mer Utklädnad åt Jorvikfolket! 
 
 
Utklädnaden passade jätte bra ihop med både Äyi & Eagle. Tycker det blev riktigt snyggt! :)
Masken för ansiktet är sparad sedan förra årets Halloween, har jag för mig.
 
 
The Eagle is flying!
 

Den nya veckan

IDAG har ytterliggre en ny häst kommit till stallet :D
 
Så denna vecka välkomnar vi alltså 2 nya härliga individer till vårat mysiga stall! 
BraveAngel och BraveEagle
 
 
"Eagle" är även han en andalusier. Dock så blev det lite mer styrning och ställning när han kom till stallet. Han är nämligen andra hingsten in i stallet ;) Dessutom en ung sådan!
 
 
Eagle fick ny utrustning på direkten. Hade redan detta ljusblåa set hemma, och som tur var så sitter det som en smäck :)
På vår första lilla tur så red vi ner till strandkanten. Det märks att han är hingst och en unghäst! De andra hästarna var välldigt spännande, han blåste upp sig och var allmänt speedad. Här plaskade han runt lite i vattnet. Direkt efter denna småstegring så slog han till med världens backut som höll på o få mig att landa i vattnet...
 
 
Även denne kille fick åka en sväng till frisören! Kortade upp manen välldigt mycket. Får se senare om jag låter hans man växa ut i takt med hans mognad sedan :)
 
 
 
Levlade även upp Bus-Ruby upp till 10 idag.
Och tränade även lite hårdare med Äyi :)
 
 

Torsdags Träning

Idag har varit en produktiv träningsdag! Kommer definitivt få träningsvärk efter detta. Idag har jag alltså ridit totalt 4 hästar :)
 
Brave levlade idag upp till 12. 
Rocket levlade idag upp till 11.
Ruby var hal som en ål och busig som vanligt.
 
Herr Brave kommer bra överrens med BraveAngel
 
Stadiga Rocket!
 
Ruby rockar loss på beachen!
 
 
 
Idag bekantade jag mig med BraveAngel.
Har bestämt mig för att kalla denna vackra dam för " Äyi ".
 
 
Vi tog en kort tur i paddocken i Moorland. Sedan red vi över till Steves för att fixa en ny frisyr på damen. Där passade vi även på att rida lite i hans paddock framför stallet :) 
Det hela gick jätte bra! Det var lite klurigt att hänga med i hennes välldigt flygande steg. Som tur var är jag lite van sen tidigare, då Ash har samma typ av luftiga gångarter :)
Dessutom fick hon ny utrustning idag, som vi passade ut i Fort Pinta. 
 
 
Den snygga, ulliga jackan jag har på mig när jag rider Äyi, köpte jag även för 9600 js i GÅD. Den är välldigt mysig och perfekt nu till hösten! 
RSS 2.0